između dva sveta branislav vujović

IZMEĐU DVA SVETA

1.259,00 RSD 1.399,00
ušteda: 140,00 RSD (-10%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis
„Digitalna revolucija je na samom početku i ako dobro razumemo promene koje donosi, možemo da kreiramo dodatnu vredost za klijente, firmu, zaposlene, užu i širu društvenu zajednicu. Možemo bolje da iskoristimo mogućnosti koje otvara digitalni svet“.

"Godinama se bavim istraživanjem i praktičnim radom u oblasti uticaja digitalne revolucije na promene u poslovanju i posebno na inoviranju poslovnih modela.

Problem je što mali broj firmi uspeva da prilagodi poslovanje digitalnoj ekonomiji i ostvari ogromnu vrednost, a mnogo veći broj ne uspeva u tome. Kroz ovu knjigu sam pokušao da pomognem da se poveća broj uspešnih prelazaka u digitalnu ekonomiju." - Branislav Vujović

O autoru:

Branislav Vujović je rođen 1955. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju, Višu školu za primenjenu informatiku i diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka, na smeru Kibernetika.

Zatim je završio postdiplomske studije na FON-u, smer Projektovanje informacionih sistema kod prof. Branka Lazarevića. Magistrirao je sa magistarskim radom „Poslovni modeli i informacioni sistemi“, koji predstavlja novu metodologiju digitalne transformacije, kod Prof Zorana Marjanovića.

Paralelno sa radom u NFG-u bavio se istraživanjem u oblasti digitalne revolucije i digitalne ekonomije. Održao je mnoga predavanja i prezentacije sa fokusom na vrednost u digitalnoj ekonomiji i razumevanje digitalnih poslovnih modela.
VIŠE

IZMEĐU DVA SVETA

Od istog autora

IZMEĐU 2 SVETA

1.259,00 RSD 1.399,00

NOVI DIGITALNI SVET

935,00 RSD 1.100,00