start up nacija saul singer den senor

Start-up nacija

  • Izdavač: Club Plus
  • Barkod: 9788687097308
  • Broj strana: 247
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Tvrd
  • Godina izdanja: 2021
2.200,00 RSD
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis

U ovoj knjizi izraelski autori Dan Senor i Saul Singer objašnjavaju u čemu se sastoji tajna izraelskog ekonomskog čuda, kako to Izrael – država sa samo 7 miliona stanovnika, stara samo 65 godina, okružena neprijateljima, u trajnom ratnom stanju još od svog osnivanja, bez ikakvih prirodnih resursa – stvara više start-up firmi od većih, stabilnih država koje nisu u ratu, kao što su Japan, Kina, Indija, Južna Koreja, Kanada i Velika Britanija.

Ovu knjigu treba pročitati svatko koga zanima kako poslovanje, kultura i istorija mogu zajedno doprineti razvoju i blagostanju države. Praktikovanje "start-up mentaliteta" na svim nivoima, od malih firmi pa sve do celokupne države i nacije, dovelo je Izrael do statusa najinovativnije države na svetu. To je zacelo putokaz i primer svima koji ga žele slediti.
dr. sc. Josip Muller, regionalni menadžer ufirmi Johnson & Johnson i programski direktor konferencije Start-Up Croatia.

Amerika mnogo toga može naučiti iz doista impresivnog izraelskog poduzetničkog modela – ponajprije o kulturi liderstva i upravljanja rizikom. „Start-up država“ knjiga je uputstvo za sve izvršne direktore koji žele stvoriti sledeću generaciju korporativnih lidera.
Tom Brokaw, specijalni dopisnik NBC Newsa i autor „The Greatest Generation“.

Usred haosa Bliskog istoka, postoji izvanredna priča o inovativnosti. „Start-up država“ prepuna je nadahnjujućeg uvida u ono što se krije iza dinamičnog izraelskog gospodarstva. Ovo je knjiga koja stiže u pravo vreme nudeći toliko potrebnu pohvalu poduzetničkom duhu.
Meg Whitman, bivša predsjednica i izvršna direktorica e-Baya.

VIŠE

Start-up nacija

Od istog autora

START-UP NACIJA

2.250,00 RSD 2.500,00