život moje bake

ŽIVOT MOJE BAKE

  • Izdavač: MOJE USPOMENE
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Tvrd
  • Godina izdanja: 2024
7.630,00 RSD
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis

Sačuvaj bakin život od zaborava u ovom predivnom lanenom spomenaru koji će ostati za uspomenu generacijama koje dolaze.

Preko 100 pitanja zlatne boje, nalaze se na stikerima u koverti na kraju spomenara. Baka na njih odgovara po svom odabiru i redosledu, i ona obuhvataju bakino detinjstvo, mladost, brak, a ima mesta i za savete. Spomenar ima 200 strana - dovoljno prostora za odgovore na pitanja i fotografije.

Pitanja su sastavljana sa mnogo ljubavi i pažnje i tako da obuhvate makar mali deo bakinog života, koliko može da stane u jednu svesku i sačuva se od zaborava.

Poklon set sadrži:

Čestitka za baku (14.3*10cm)

200 stranica na linije

104 stikera sa pitanjima

Džep na kraju spomenara

Svilena pokazna traka

Ideje za popunjavanje:

U koverti na kraju spomenara naći ćeš preko 100 pitanja zlatne boje. Svako pitanje je na posebnoj nalepnici, pa baka može sama birati na koja pitanje odgovara, kao i kojim redosledom.

Spomenar ima 200 stranica, za pitanja i fotografije. Na jednu stranicu horizontalno staju dve fotografije veličine 10x15cm ili vertkalno jedna fotografija veličine 20x15cm.

Kada baka popuni spomenar, može iskoristiti kovertu na kraju spomenara za još uspomena: stara pisma, fotografije i dragocenosti.

Ako tvoja baka ne može da popuni spomenar, možeš iskoristiti pitanja tako što ćeš baku snimati i intervjuisati, postavljajući joj ova pitanja. Ako želiš, kasnije možeš njene odgovore prepisati u spomenar.

VIŠE