vrtoglave visine ketrin mekgi

VRTOGLAVE VISINE

  • Izdavač: Vulkan izdavaštvo
  • Broj strana: 320
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 14.5x20.5 cm
  • Godina izdanja: 2018.
809,00 RSD 899,00
ušteda: 90,00 RSD (-10%)
Trenutno nedostupno
Opis

NIJE ZLATO SVE ŠTO SIJA.

Dok žive na visinama, u sjaju i glamuru, petoro tinejdžera krije opasne tajne o jednoj strašnoj noći. Jer svako od njih u sebi nosi i svetlost i tamu. Baš kao i Ogledala.

Ogledala su, zapravo, dve različite kule, jedna svetla i jedna tamna. Polarne suprotnosti, kao dan i noć. Nijedna nema značenje bez druge, kao mnogo stvari na našem svetu.

Ledu proganjaju sećanja na događaje iz najgore noći u njenom životu. Uradiće sve što je potrebno da bi tajna ostala skrivena – verovaće i neprijatelju.

Vot samo želi da zaboravi na sve, sve dok ga Leda ne natera da počne ponovo da hakuje. Oslobodiće se njenih stega zauvek.

Kada Rajlin dobije stipendiju najbolje privatne škole u Njujorku, život joj se menja iz korena. Ali to znači da će videti dečka kojem je slomila srce, i koji je onda njoj slomio srce. Izdržaće.

Ejveri pati zbog njega. On je jedini momak kog ne može da ima, ali ona je spremna na sve. Biće sa njim.

A tu je i Kaliopi, tajanstvena lepotica koja stiže u Njujork odlučna da im svima pomrsi konce… I zna tačno odakle da počne. Posvađaće ih.

Ali niko od njih ne zna da postoje dva oka koja ih budno posmatraju, pažljivo prateći svaki njihov korak. Neko ko čeka u prikrajku. Osvetiće se.

U ovom svetu vrtoglavih visina, samo jedan pogrešan korak znači užasan pad.

VIŠE

VRTOGLAVE VISINE

Iz istog žanra