muškarac dr imre černuš

Muškarac

USKORO
Opis

U PRIPREMI!

Kad je to muškarac srećan? Zašto je muškarcima potrebna dodatna mamica? Kakva im je emocionalna inteligencija? Zašto ne znaju da se udvaraju? Zašto nisu sposobni za odmor i uživanje u samoći? Zašto je iščezla hrabrost iz njih? Zašto dosta njih podseća na paramecijum? Zeku? Majmuna? Ili jedan fini komad junetine u crvenom vinu. Zašto ne smeju da odrastu i zbog čega su kratkovidi?

Dr Imre Černuš se nakon žena okreće muškarcima da bi smela i iskrena pitanja suočio s lažima našeg takozvanog muškocentričnog sveta.

Kakav je pravi muškarac? Kakav je pravi, autentičan muškarac? A kako se to postaje? Pre ili kasnije, svaki dečak adolescent se suoči sa ovim pitanjem, a potom i sa problemom da sasvim sam luta na putu odrastanja. Nedostaju mu autentični očinski uzori, dok je okružen potrošačkim svetom reklama, muških časopisa, TV emisija i porno filmova.U svojoj knjizi MUŠKARAC, objavljenoj 2009. godine, dr. Imre Černuš je pokušao da odrasli čitaoci shvate kako mogu da promene svoje živote ako i sami osećaju da se ne kreću u pravom smeru. Što više nešto jurite, brže vam izmiče iz ruku, bilo da je u pitanju prestiž, sreća ili moć. Čovek može da postigne sreću ako je njegova ličnost uravnotežena, odnosno ako ima unutrašnji mir i spontan osmeh na licu.

Knjiga „Muškarac“, dr Imrea Černuša, jednog od najuglednijih mađarskih psihijatara, bavi se dubinama ljudske psihe, dubinama jednog muškarca, ali i žena. Njegove knjige su poznate po hrabrom i iskrenom pristupu, razotkrivajući skrivene istine o ljudskim emocijama, ponašanju i odnosima. U svojoj knjizi „Muškarac“, Černuš nas vodi kroz kompleksne lavirinte misli i osećanja, pružajući uvide i alate za postizanje emocionalne ravnoteže i ličnog rasta.

Ne propustite priliku da obogatite svoju biblioteku ovim izvanrednim delom i krenete na put ka dubljem razumevanju sebe i drugih.

VIŠE