manipulacija pobedite crnu psihologiju i izgradite samopouzdanje bojan mihajlović

MANIPULACIJA: POBEDITE CRNU PSIHOLOGIJU I IZGRADITE SAMOPOUZDANJE

  • Izdavač: iLearn
  • Barkod: 9788680666372
  • Broj strana: 260
  • Pismo: latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 13 x 20
  • Godina izdanja: 2024
1.349,10 RSD 1.499,00
ušteda: 149,90 RSD (-10%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis
EMOCIONALNA INTELIGENCIJA KAO OTPOR EMOCIONALNOM ZLOSTAVLJANJU PROTIV GASLAJTINGA - KLJUČEVI ZA OČUVANJE MENTALNOG ZDRAVLJA!Manipulacija je sveobuhvatan vodič koji otkriva dubine ljudske manipulacije, osvetljava tamne taktike gasliajtinga, mentalne obmane i prepoznavanja prevaranata. Ova knjiga će vas provesti kroz suptilne nijanse ljudskog ponašanja, pružajući vam ključne alate za dekodiranje govora tela, političke manipulacije i medijskih trikova.Kroz niz praktičnih saveta, Manipulacija vam pomaže da unapredite vaše komunikacione veštine i razvijete dublje razumevanje crne psihologije. Bilo da se suočavate sa izazovima u poslovnom, emotivnom ili svakodnevnom životu, ova knjiga će vam pomoći da prepoznate manipulaciju i oduprete se njenom uticaju.Otkrijte strategije manipulacije koje su korišćene kroz istoriju i saznajte kako da prepoznate različite tipove ličnosti i njihovo manipulativno ponašanje. Bez obzira da
li ste vođa tima koji se bori sa teškim kolegama, ili tražite načine da bolje razumete sebe i svoje interakcije sa drugima, Manipulacija je ključni vodič za navigaciju kroz kompleksnu mrežu ljudske psihologije i interakcija.Knjiga Manipulacija je do sada prodata u više od 60.000 primeraka.


Kako postići cilj? Potrebno je imati određeni cilj, opisati ga, postaviti ga u pravo vreme, napisati plan, definisati cenu ispunjenja i misliti o tome svaki dan. Izaberite ciljeve koji će vas primorati da prevaziđete sebe, koji će mobilisati vašu energiju, stimulisati vašu sposobnost, razviti vašu volju i povećati vaš uspeh.Bitke u životu ne dobija uvek onaj koji je jači i brži, pre ili kasnije čovek koji pobeđuje jeste onaj koji misli da može da pobedi.
VIŠE

MANIPULACIJA: POBEDITE CRNU PSIHOLOGIJU I IZGRADITE SAMOPOUZDANJE

Od istog autora