glavom kroz zid zoran predin

GLAVOM KROZ ZID

  • Izdavač: Vulkan izdavaštvo
  • Broj strana: 192
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 21 cm
  • Godina izdanja: 2020.
809,00 RSD 899,00
ušteda: 90,00 RSD (-10%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis
Ovo nije knjiga koja se čita u dahu. Ovo je knjiga koja se čita sa uzdahom, jer njeni redovi imaju ukus slobode i miris prošlih vremena, pa ćete već posle nekoliko stranica poželeti da nijedna priča Zorana Predina nema kraj.

Kao što je autentičnim interpretacijama udahnuo potpuno nove boje i tonove najlepšim pesmama jugoslovenskih prostora, tako je na stranicama ove knjige sagledao našu stvarnost iz različitih uglova i podsetio nas da možemo ostati dosledni sebi, da ne smemo izgubiti veru u dobro, u ljubav, u ljude… ali i u umetnost, jer to su jedini stvarni mostovi među generacijama, narodima i vremenima. Njegova muzika je to potvrdila. Životni kompromisi jesu neizbežni, ali ne moraju odseći krila onima koji su naučili da lete. Za takav podvig dovoljno je biti hrabar i odvažan kao Zoran Predin. Ukoliko vam nedostaje osmeh – ne brinite, njegove priče su prožete humorom, jer kako i sâm priznaje u knjizi: „Smeh je pola zdravlja.“

Uz pesme Zorana Predina voleli smo, patili i obećavali neka nova i bolja jutra – sa mirisom borova, pogledom na pučinu i toplim rukama u krilu. Uz njegove priče se sećamo, ne stidimo se da budemo nostalgični uz iskreni osmeh na licu i ne gubimo nadu da nas ta bolja jutra čekaju… dok tiho pevušimo dobro poznate pesme.
 
VIŠE

GLAVOM KROZ ZID

Od istog autora

MONGOLSKE MRLJE

940,50 RSD 990,00

MONGOLSKE MRLJE

940,50 RSD 990,00

GLAVOM KROZ ZID

Iz istog žanra