budi samouverena kler šipman keti kej

BUDI SAMOUVERENA

  • Izdavač: Vulkan izdavaštvo
  • Broj strana: 256
  • Pismo: Latinica
  • Povez: Mek
  • Format: 21 cm
  • Godina izdanja: 2020.
999,00 RSD 1.099,00
ušteda: 100,00 RSD (-9%)
Cene su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Opis

Poznajete onaj nelagodan osećaj: ukoliko progovorite, zvučaćete ili glupo ili nametljivo? Osećate kako je vaš uspeh neočekivan ili nezaslužen? Uznemirene ste kada napustite svoju zonu komfora da biste probale nešto novo i uzbudljivo i možda rizikovale? Zašto je to tako i kolika je uloga samopouzdanja u svemu tome?

Koliko je ono bitno za naše blagostanje i naš uspeh?

U želji da odgovore na ova i mnoga druga pitanja u vezi sa samopouzdanjem, autorke Keti Kej i Kler Šipman napisale su informativan i sveobuhvatan vodič za razumevanje samopouzdanja, koji uz to pruža savete na koji način da osnažite svoju ličnost – za žene svih starosnih grupa u svim fazama karijere.

Kombinujući najsavremenija istraživanja iz psihologije sa primerima iz sopstvenog života i života drugih uspešnih poslovnih žena, autorke vas podstiču da prihvatite izazov na radnom mestu, nude inspiraciju i praktične savete kako da savladate prepreke i ostvarite karijeru kakvu želite i zaslužujete.

Vreme je da izađete iz zone komfora i prihvatite se onog najtežeg rada – rada na sebi. Prilagođavajte se životnim situacijama i nikad ne odustajte. I povrh svega, uvek verujte u sebe. Uspeh neće izostati!
 

VIŠE

BUDI SAMOUVERENA

Od istog autora

BUDI SAMOUVERENA DEVOJKA

999,00 RSD 1.099,00