auto mafija saša mijalković

AUTO-MAFIJA

  • Izdavač: Službeni glasnik
  • Barkod: 9788651918349
  • Broj strana: 340
  • Pismo: Ćirilica
  • Povez: Mek
  • Format: 17x24 cm
  • Godina izdanja: 2014.
594,00 RSD 660,00
ušteda: 66,00 RSD (-10%)
Trenutno nedostupno
Opis
Napokon je pred Vama obimniji tekst o krađi motornih vozila, o kojoj se kod nas, ali i u svetu, ne samo retko pisalo već se gotovo uopšte i nije pisalo. Knjiga je nastala kao plod višegodišnjeg istraživanja vrsnog stručnjakai predstavlja originalan i gotovo potpun prikaz aktuelnih dometa delinkventske taktike i tehnike krađa vozila, bezbednosne i kriminalističke teorije, kao i prakse prevencije i suzbijanja ove pojave. Osim toga, nudi i nove ideje zaštite vozila od krađa i suzbijanja kriminala u vezi s ovom sve rasprostranjenijom pretnjom po imovinu građana Srbije.

Impresioniraće Vas detaljni opisi pripremnih aktivnosti, sredstava i načina krađa vozila i njihovog daljeg eksploatisanja, ali i mera i radnji koje preduzimaju subjekti nacionalnog sistema bezbednosti u suprotstavljanju ovakvim pojavama. Bogat fond ponuđenih znanja o ovoj temi autor je ilustrovao i brojnim interesantnim fotografijama, slikama, šemama i prikazima konkretnih slučajeva iz bezbednosne i kriminalističke prakse u Srbiji.

Iako bi naivni pomislili da pred sobom imaju priručnik za krađu motornih vozila, mudri će shvatiti da čitanjem knjige i sami mogu da zaštite svoje automobile, ali i da doprinesu pronalaženju ukradenih vozila.

Razumećete zašto su srećni oni koji nemaju automobile, a zašto su srećniji oni koji su svoje automobile adekvatno zaštitili. Ljubav prema četvorotočkašima obavezuje Vas da je imate u svojoj biblioteci; prijateljstvo Vas obavezuje da je preporučite ili poklonite prijateljima...
VIŠE

AUTO-MAFIJA

Od istog autora

AUTO-MAFIJA

Iz istog žanra